Cosmelan “De nummer 1 depigmentatie behandeling wereldwijd”

Cosmelan: de wereldwijde n°1 depigmentatiebehandeling.

De Cosmelan pigmentbehandeling is de beste behandeling voor het behandelen van pigmentvlekken waaronder melasma (zwangerschapsmasker). Het is een hele intensieve behandeling maar we behalen hiermee wel hele goede resultaten. Het is een complete behandelkuur met het bekende Cosmelan 1 masker. Cosmelan is wereldwijd de nummer 1 in het behandelen van pigmentvlekken.

Een doeltreffende combinatie van een professionele behandeling en een opvolgende thuisverzorging voor alle fototypes van de huid.

PIGMENTVLEKKEN

Bijna iedereen krijgt vroeg of laat te maken van pigmentvlekken, het is een steeds vaker voorkomend huidprobleem. Het ontstaan van pigmentvlekken kan verschillende oorzaken hebben en zijn vaak moeilijk te behandelen. Met de Cosmelan pigmentbehandeling bereiken we hele mooie resultaten.

WAT IS EEN COSMELAN BEHANDELING

Cosmelan is een pigmentbehandeling die bestaat uit een Cosmelan masker + Cosmelan producten voor thuis. Het is een kuur om pigmentvlekken te verminderen en het ontstaan daarvan onder controle te krijgen. We brengen we het Cosmelan 1 masker aan in onze Skinclinic. Met het masker op ga je naar huis om het in te laten werken (8 tot 12 uur). Daarna verwijder je het masker zelf, of je mag bij ons terug komen zodat wij het voor je verwijderen. Hierna ga je de huid geruime tijd thuis nabehandelen met de Cosmelan 2 pigment creme en aanvullende producten.

WAARUIT BESTAAT DE COSMELAN BEHANDELING

Het is een complete behandeling inclusief behandelproducten voor thuis om de behandeling te ondersteunen. Zonder deze thuis producten zal niet het gewenste resultaat bereikt worden en zullen wij deze behandeling niet uitvoeren.

  • behandeling 1 : Observ pigment huidscan, intake gesprek en uitleg over de behandeling
  • behandeling 2 : voorbereidende behandeling met een peeling
  • behandeling 3 : Cosmelan 1 masker aanbrengen
  • masker verwijderen : Cosmelan masker verwijderen na de inwerktijd, dit doe je zelf thuis of je mag hiervoor terug komen
  • behandeling 4 : Observ pigment huidscan en indien nodig de Cosmelan 1 behandeling herhalen
  • thuisverzorgingsproducten : compleet productpakket incl. Cosmelan 2 pigmentcreme
  • behandeling 5 : controle na 2 weken inclusief Observ pigment huidscan

VOOR WIE IS DE BEHANDELING GESCHIKT

iedereen die last heeft van pigmentvlekken
melasma (zwangerschapsmasker)
acne littekens (bruine vlekjes die ontstaan zijn na acne)

HET RESULTAAT

Het resultaat is per persoon verschillend maar pigmentvlekken zullen aanzienlijk verminderen tot zelfs verdwijnen. Meestal zie je dit al binnen 1 maand na de behandeling. Echter is het wel heel belangrijk om dagelijks een goede zonbescherming te blijven gebruiken.

INTENSIEVE BEHANDELING MET ZICHTBARE VERVELLING

De Cosmelan behandeling is een zeer intensieve behandeling waarbij een sterke vervelling zal optreden. Een goede voorbereiding en nabehandeling is daarom noodzakelijk omdat er een nieuwe huid tevoorschijn komt. Ook kan de huid er rood uitzien. Daarnaast is het belangrijk om dagelijks een goede dagverzorging met UV-bescherming te gebruiken om je nieuwe huid goed te beschermen.

WAT ZIT ER IN HET COSMELAN PRODUCTPAKKET VOOR THUIS

  • Cosmelan 2 : depigmentation cream
  • Melan Recovery : verzachtende en kalmerende balsem
  • Melan 130 Pigment Control : gekleurde dagverzorging met een hoge UVA-UVB bescherming

Cosmelan is al 25 jaar dé behandeling bij uitstek bij hyperpigmentatie en is het favoriete product van de meest prestigieuze huidtherapeuten, artsen, huidverbeteringsinstituten en dermatologen wereldwijd. Cosmelan is de enige behandeling wereldwijd waarmee je 95% van het diepliggend melasma kan wegwerken.
Alle producten en behandelingen van Mesoestetic® zijn ISO- gecertificeerd en FDA-goedgekeurd.

Donkere vlekken en rimpels verwijderen met Ultimate W+

Complete lijn van 9 producten gecreëerd vanuit een unieke combinatie van actieve ingrediënten. Het is een lijn ontworpen om het verschijnen van donkere vlekken en fijne rimpels te voorkomen en aanzienlijk te verminderen. Ultimate W+ geeft de huid verbeterde uitstraling en zachtheid.

Ultimate W + is een cosmeceutische lijn verrijkt met het meso white-complex, een uniek gepatenteerd complex op basis van actieve ingrediënten met een drievoudige werking:
Verhelderende werking: het remt de enzymen die betrokken zijn bij de melaninesyntheseprocessen, terwijl het tegelijkertijd de celvernieuwing stimuleert, melanineophoping verwijdert en voorkomt. Het maakt de huidskleur egaal en verhelderd de donkere vlekken waardoor deze worden verminderd.

Anti-aging en hydraterend: verbetert de natuurlijke huidbarrière. Het minimaliseert de poriegrootte en vermindert diepe rimpels en fijne lijntjes.
Preventief en beschermend: krachtige antioxiderende werking. Het beschermt tegen UV-stralen en vrije radicalen.

Ultimate W+ is onmisbaar om het behaalde resultaat te behouden en te verbeteren.