Acne therapie

acne (littekens) – acne therapie

Acne is een vervelende, maar veel voorkomende huidaandoening. Acne komt het meest voor in het gelaat, schouders of rug. Deze huidaandoening wordt veroorzaakt door overmatige productie van talg door de talgklier van het haarzakje. Als er een overmatige productie van talg ontstaat, hopen de dode huidcellen zich op. Hierdoor raken de haarzakjes verstopt en ontstaat er een mee-eter, ontsteking of roodheid. Acne kan op jonge, maar ook op oudere leeftijd ontstaan.

Gelukkig zijn hier heel veel mooie behandelingen voor in de praktijk. Iedere huid is uniek, en daarom hebben wij niet een standaard acne-plan. Jouw plan wordt persoonlijk opgesteld.

De acne peel systeem en/of Acnelan behandeling van Mesoestetic is een van de meest effectieve behandelingen tegen Acne, met behulp van deze behandeling kan zware medicatie tegen acne worden voorkomen. Voor het behandelen van ernstige vorm van acne. Dit is wereldwijd één van de beste behandelingen voor een door acne aangetaste of acne gevoelige huid. De acne vermindert of kan zelfs helemaal verdwijnen.

Resultaat van de behandeling

De werkzame bestanddelen van Acnelan reinigen en zuiveren de huid grondig, wat een positieve invloed heeft op de werking van de talgklieren en de talgproductie. Uw huid raakt in betere conditie, u ziet er stralender uit, pukkels en puisten nemen af en de zwelling en blozing zal verminderen.

Acnelan Pack

Het Acnelan Pack omvat 3 professionele salonbehandelingen met intervallen van 15 tot 21 dagen, afhankelijk van de huidconditie.

Acnelan Multifactor Mask:

Dit absorbeert overtollig talg en verzacht tegelijkertijd de huid. Het zorgt voor krachtige keratolytische en antibacteriële effecten en is samengesteld op basis van retinoïden met chemoexfoliant en celvernieuwende effecten op de pilosebaceous follikel.

Pore Sealing Shield Gel:

Deze gel verstevigt en kalmeert de huid en fungeert als beschermend schild. Het verlengt het effect van de tijdens de behandeling toegepaste werkzame bestanddelen.

Neutralizing Spray:

Neutralisatiemiddel, anti-uitslag, hydraterend en rustgevend

Voordelen Acnelan behandeling

  • Vermindert roodheid en puisten
  • Controleert de groei van bacteriën
  • Verzacht post-acne hyperpigmentatie ( littekens, pigmentvlekken als gevolg van acne)
  • Vertraagt het talgklierproductie
  • Reinigt de poriën
  • Remt de afscheiding van vette zuren
  • Ontstekingsremmend effect
  • Persoonlijk advies op maat en begeleiding

Acne Thuisproducten: Intensieve thuisbehandeling van acne-gevoelige en seborroïsche huid. Acne gamma voor thuisgebruik: het beste wapen tegen acne! Met dit nieuwe gamma van mesoestetic bekomt u snelle en efficiënte resultaten op vlak van acnebestrijding. Het gamma werd speciaal ontworpen voor acné-gevoelige en seborroïsche huidtypes en bieden een optimale oplossing tegen deze huidaandoening.