Collagen 360°

Huidbehandeling voor de versteviging van de huid
Collagen 360° is een behandeling uit de cosmedische lijn van Mesoestetic. De producten bevatten marinecollageen. Hierdoor het continue collageenverlies tegen gegaan. Met als gevolg dat de huidelasticiteit en de -versteviging verbetert.

De effecten van Collagen 360 Deluxe

Maakt de huid steviger
Zorgt voor een verstrakkend en boostend effect op uw gelaat

De behandeling
Reinigen + Toner
Collagen 360° Serum inmasseren: Een geconcentreerd serum die uw huid weer tot leven brengt wordt in uw huid gemaseerd. Dit product bevat actieve bestanddelen:10% ascorbyl glucoside is een
vorm van vitamine C.Werkt verzachtend en versterkt de verdedigende eigenschappen van de huid.

Collagen 306° Crystal Fiber Mask: Vervaardigd voor medisch gebruik met 3D nano-vezels, 100% natuurlijk, voor gelaat en hals. Heeft een vacuum effect om zodoende de actieve stoffen dieper in de huid te laten indringen. Onmiddellijk lifting resultaat.

Collageen

Onze huid bestaat voor 70% uit het eiwit collageen en zorgt voor de stevigheid van de huid. Als we ouder worden gaat het collageen in de huid verminderen maar ook de kwaliteit loopt achteruit. Hierdoor verschijnen de eerste fijne lijntjes en rimpels. Zon en roken versnellen de afbraak van collageen.

Collageen in Mesoestetic

Collageen kun je niet van buitenaf in de huid brengen maar je kunt wel de collageen aanmaak stimuleren. Dit doet het collageen in de producten van Mesoestetic en zorgt ervoor dat de kwaliteit goed blijft.

Age Smart Beauty

Age Smart Beauty is complex van Mesoestetic dat in de producten wordt gebruikt. De Chronosmart peptide is een innovatieve peptide die de cellen kan herprogrammeren en zorgt voor een 24-urige anti-aging werking.

Collagen 360 programma voor dagelijks gebruik

  • ‘s Morgens en ‘s avonds de huid reinigen met een Mesoestetic cleanser.
  • Breng vervolgens 2 tot 3 druppeltjes Collagen 360 Essence serum aan ‘s morgens en ‘s avonds.
  • Breng hierover de Collagen 360 Intensive Cream aan.
  • Overdag breng je hierover nog een zonbescherming van Mesoestetic aan om je huid te beschermen.