Anti-aging behandeling Stem Cell Deluxe

Rimpels tegengaan op basis van plantaardige stamcellen
De Stem Cell Deluxe behandeling van Mesoestetic is een celregenererende anti-agingbehandeling op basis van plantaardige stamcellen. Stimuleert de celregeneratie en verstevigt het bindweefsel. Verbetert de huidkwaliteit en -textuur. Het stamcelextract dat de Stem Cell Deluxe bevat, toont aan dat het effectief reageert op onze eigen derma-epidermale huidcellen en hierdoor beschermt en reactiveert.

De effecten van Stem Cell Deluxe
Een regeneratief herstellend effect op de huid
Sterk anti-aging en anti-rimpel effect

De behandeling
Reinigen + Toner
Stem Cell Serum Massage: Een geconcentreerd serum die uw huid weer tot leven brengt wordt in uw huid gemaseerd. Dit product bevat actieve bestanddelen:10% ascorbyl glucoside is een vorm van
vitamine C.Werkt verzachtend en versterkt de verdedigende eigenschappen van de huid.

Stem Cell Crystal Fiber Mask : Vervaardigd voor medisch gebruik met 3D nano-vezels, 100% natuurlijk, voor gelaat en hals. Heeft een vacuum effect om zodoende de actieve stoffen dieper in de huid te laten indringen. Onmiddellijk lifting resultaat.

Mesoestetic Stem Cell producten.

Beschermende anti-aging werkstoffen om de huidcellen te herstellen in diverse huidlagen.

Stamcellen eigenschappen
Stamcellen kunnen zich opsplitsen zonder hun eigenschappen te verliezen. Stamcellen zijn in staat huidcellen te vernieuwen en te herstellen in verschillende huidlagen.

Plantaardige stamcellen in Mesoestetic

Mesoestetic gebruikt plantaardige stamcellen in de producten afkomstig uit de Zwitserse appel. Deze komen voort uit de biotechnologie en bevatten een rijke concentratie aan werkstoffen. Verschillende studies tonen aan dat deze vele goede eigenschappen bezitten. Ze beschermen en reactiveren onze eigen huid-stamcellen waardoor ze ons bindweefsel versterken en de kwaliteit en textuur van de huid beter maken. Ze hebben een sterke anti-aging werking en maken de huid gladder en steviger.

Andere werkstoffen in de Stem Cell producten

Matrixyl : een peptide en celboodschapper die de huidherstellende processen stimuleert
Lipochroman-6 : een antioxidant en celbeschermer
hyaluronzuur : heeft een vochtbindende (hydraterende) werking
retinol : stimuleert de celvernieuwing en collageen productie