Anti-aging behandeling Energy C

Huidbehandeling tegen de doffe huid
De Energy C is een Mesoestetic behandeling is voor de huid die zijn glans heeft verloren door bijvoorbeeld blootstelling aan de zon, roken, een streng dieet of stress. Hierdoor oxideert de huid met als gevolg dat het dof en verstikt wordt. Dankzij de dubbele antioxidanten werking van de Energy C worden de vrije radicalen geneutraliseerd en uw celmembranen beschermd.

Wat is Energy C?

Energy C van Mesoestetic is een crème die is ontwikkeld om te reageren op de eerste tekenen van anti-aging. De hoge concentratie vitamine c beschermd de huidskleur en zorgt voor een effectief resultaat. De antioxiderende eigenschappen van de Energy C werken tegen de schadelijke effecten van de UV-stralen, zo wordt de voortijdige fotoveroudering voorkomen.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
De Mesoestetic Energy C behandeling is geschikt tot de leeftijd van 30 jaar. Voor personen die last hebben van een vale, doffe, gepigmenteerde huid, de rokershuid of na een langdurige ziekte.

De effecten van Energy C

Antioxidant, hydraterend en energiserend effect
Unificeert uw huidskleur
Zorgt voor een lumineus en verhelderend effect

De behandeling
Reinigen + Toner
Energy C Serum: Een geconcentreerd serum die uw huid weer tot leven brengt. Het verstevigt het celmembraan en zorgt voor minder expressielijntjes en fijne rimpels.

Energy C Crystal Fiber Mask: Voor gelaat en hals. Vervaardigd voor medisch gebruik met 3D nano-vezels, 100% natuurlijk. 100% natuurlijk met een vacuum effect om zodoende de actieve stoffen dieper in de huid te laten indringen. Onmiddellijk lifting resultaat.
Energy C Intensive Cream: dag- en nachtcrème (voor thuisgebruik)

Mesoestetic Energy C producten.

De producten bevatten een hoge dosis vitamine en maken de huidskleur egaler en stralender.

Vitamine C eigenschappen
Vitamine C heeft diverse eigenschappen zoals de werking als antioxidant om onze huidcellen te beschermen. Door het uitschakelen van vrije radicalen die onze huidcellen kapot maken heeft het een preventieve en herstellende werking op schade veroorzaakt door UV-straling. Daarnaast egaliseert het de huidskleur en maakt het de huidskleur egaler. Ook stimuleert het de aanmaak van collageen.

Andere werkstoffen in de Energy C producten
osilift : verstevigende werking
vitamine E : een sterke antioxidant
organische silicum : voorkomt vorming van vrije radicalen
ascorbinezuur : vitamine C vorm