Anti-aging behandeling DNA DELUXE

Stevige anti-rimpel behandeling
De DNA Deluxe Mesoestetic behandeling is speciaal ontwikkeld voor het reactiveren van de vitale huidfuncties en het versterken van de beschermende huidbarrière. De producten uit de DNA Deluxe lijn van Mesoestetic bevat een krachtig herstelcomplex wat de fibrolaten, collageen en hyaluronzuurproductie verbetert.

De effecten van DNA Deluxe
Herstellend effect voor de diepe rimpels
De huid wordt weer elastischer en steviger
Heldere huid en rimpels worden minder

De behandeling
Reinigen + Toner
DNA Deluxe Serum Massage: Een geconcentreerd serum die uw huid weer tot leven brengt wordt in uw huid gemaseerd. Dit product bevat speciaal ontworpen celmetabolisme om de huid te stimuleren en te reactiveren zodat de ouderdomstekenen minder zichtbaar worden.

DNA Deluxe Crystal Fiber Mask vervaardigd voor medisch gebruik met 3D nano-vezels, 100% natuurlijk, voor gelaat en hals. Heeft een vacuum effect om zodoende de actieve stoffen dieper in de huid te laten indringen. Hermodelleert onmiddellijk, hertekent het ovaal van het gelaat en vermindert zichtbaar de diepere rimpels.
Massage
DNA Deluxe Intensive Cream: Dag creme (voor thuisgebruik)

Mesoestetic Radiance DNA producten. Bevat het unieke gepatenteerde meso recovery complex. De meest “rijke” productlijn van Mesoestetic om de tekenen van huidveroudering aan te pakken.

Wat is DNA
DNA is de code met daarin alle informatie die nodig is voor onze cellen om zich te ontwikkelen in de loop der tijd. Als we ouder worden of bijv. door milieu invloeden zoals zonstraling wordt het DNA beschadigd. Hierdoor gaat onze huid sneller verouderen. Om de jeugdigheid van de huidcellen zo lang mogelijk te bewaren heeft Mesoestetic de Radiance DNA lijn ontwikkeld.

Wat is het meso recovery complex

Dit is de meest geavanceerde anti-aging behandeling van Mesoestetic wereldwijd. Het bevat ingekapselde actieve bestanddelen die pas diep in de huid worden vrijgegeven. Het complex transporteert de actieve werkstoffen diep in de huid waardoor het pas in de diep gelegen huidlagen gaat werken. Het boost de samenstelling en structuur van onze celmembraam na zodat de celkern de stof toe laat. Het effect is zichtbaar tot aan de oppervlakte van de huid en is ook voelbaar.

Andere werkstoffen in de Radiance DNA producten
DMAE : heeft een liftende werking
elastin : verbetert de elasticiteit
hydroviton : sterk hydraterend
fosfolipides : beschermen de huid tegen vochtverlies
hyaluronzuur : hydraterende en vochtbindende werking
chronogen : verbetert de DNA bescherming
eye seryl : tetrapeptide met anti-vochtophopende eigenschappen
horse chestnut extract : voert afvalstoffen af
silicum : stimuleert de collageen aanmaak
biotin : verbetert de celstofwisseling
druivenextract : rijk aan resveratrol en bestrijdt oxidatieve stress